بلوار 36 متری اسلامآباد سنندج افتتاح شد
پروژه بلوار 36 متری اسلامآباد شامل 4 هزار و 500 متر طول به عرض 36 متر که شامل 24 مترعرض سوارهرو در دولاین رفت و برگشت، عرض رفیوژ وسط 4 متر، پیادهرو باند رفت و برگشت 4 متر و احداث 2 میدان شامل میدان امام رضا و میدان ئاریز است.

به گزارش کورده واری ، پروژه بلوار 36 متری اسلامآباد شامل 4 هزار و 500 متر طول به عرض 36 متر که شامل 24 مترعرض سوارهرو در دولاین رفت و برگشت، عرض رفیوژ وسط 4 متر، پیادهرو باند رفت و برگشت 4 متر و احداث 2 میدان شامل میدان امام رضا و میدان ئاریز است.
این پروژه در طول 14 سال 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که بعد از 7 سال وقفه تکمیل این پروژه در دوره ششم شورا و شهرداری دوباره کلید خورد و 50 درصد باقیمانده در بازه زمانی کمتر از 3 سال اجرا و امروز به مناسبت پاسداشت روز زن و مادر با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
ارتقای سطح سرویس به استفاده کنندگان از مسیر اعم از عبوری و توقف، ارتقای کیفیت معابر و بهداشت عمومی محلات، تسهیل در تردد عابرین و وسایل نقلیه و ساماندهی معابر و افزایش رفاه و آسایش شهروندان از مهمترین اهداف اجرای این پروژه است.
برای اتمام این پروژه در طول این 3 سال اعتباری بالغ بر 130 میلیارد تومان هزینه شده است.